Om Oss

Vestland Kanoutleie ligger midt i hjertet av naturskjønne Fjorda på Hadeland. Fjorda er sammensatt av flere små og store vann som henger sammen med sund og naturlige kanaler. Dette er et av de mest populære områdene på Østlandet for å padle i kano. Vestland Kanoutleie ligger i nordenden av Saltbufjorden. Saltbufjorden ligger i midten av Fjorda og har siden begynnelsen av 1970 tallet vært det mest populære området i Fjorda. På Vestland ble det startet kanoutleie i 1995. Foruten kanoutleie, sit on top kajakk og robåter har vi også en liten kiosk hvor det selges is og brus, og litt fiskeutstyr.

Vi har også to hytter for utleie. Hyttene har enkel standard, med strøm, uten innlagt vann, med utedo. Det følger med en kano på den lille hytta og to kanoer med den største hytta. Er du interessert i å leie eller vil ha mer informasjon ring 90101071.

Mange kommer til Vestland for å sette ut sin egen kano og kajakk. Det har derfor de senere årene blitt bygd ut uttsettingsplass og parkeringplasser. Det må betales for parkering ved Vestland både av de som leier kano og de som kommer med egen kano. Parkering koster kr 50 pr døgn pr. bil og kr 100,- for bil og henger og betales enten med Vipps eller med kort på kanoutleia.