How can we help?

Privacy policy

PRIVACY POLICY

Your Company ønsker at du som bruker skal være trygg på at vi ivaretar ditt personvern og behandler alle personopplysninger i henhold til lovgivningen.

Personopplysninger

For å bruke nett-bookingtjenesten, må du oppgi navn, adresse, telefonnummer og epost. For å registrere en ordre må det nødvendigvis også bli lagret opplysninger om tidspunkt for utleie og hva slags utstyr som er reservert/bestilt. Det er 18 års aldersgrense på bruk av tjenesten og du må derfor også oppgi ditt fødselsår. Ved bruk av tjenesten lagres din ordrehistorikk. Disse personopplysninger brukes for å levere tjenesten til deg. Disse personopplysningene oppbevares så lenge du står registrert som bruker hos oss. De personopplysninger vi har registrert er tilgjengelig og kan endres på din side. Du kan også kontakte oss og be om at vi fjerner dine personopplysninger eller bli avregistrert fra våre systemer. Du vil da ikke lenger kunne bruke tjenesten med mindre du registrer deg på nytt.

Personopplysninger til tredjepart

Your Company vil ikke selge, bytte, eller videreformidle dine personopplysninger. Ordreinformasjon håndteres i et system som leveres av Sharefox.

Betalingsinformasjon

Når du bestiller lagres kortinformasjonen din hos betalingsleverandøren DIBS for å ivareta din ordre. DIBS oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PCI sertifisert. Dette gjør at vi kan håndtere endring av ordre, oppheving av reservasjon slik som depositum, kreditering, ytterligere påløpte kostnader fra brukeren (ved for sen innlevering, skade eller lignende), samt redusere misbruk og svinn. Transaksjonsopplysninger blir lagret relatert til din ordre, men altså ikke kortopplysningene. Transaksjonsopplysninger vil bli lagret så lenge du står registrert som bruker av tjenesten jf. punkt om personopplysninger.

Bruk av innsamlede opplysninger

Personopplysningene som samles inn for disse formålene inkluderer både opplysninger du selv oppgir (navn, e-postadresse m.m.) og informasjon som samles inn gjennom bruk av tjenesten, som hvilket utstyr du leier og informasjon om posisjon og teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling. Personopplysningene vil kunne bli supplert med tilgjengelig informasjon fra tredjepartsaktører.

Informasjonskapsler

Når du besøker vår tjeneste bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker og samle inn data. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler (cookies) for å huske leiedatoer, og utstyr. Informasjonskapsler forenkler bruken av tjeneste og for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. De brukes også til å mellomlagre data som tilgjengelige utleiedatoer, priser og lignende.

Gjennom tjenerlogger og andre verktøy kan vi registrere informasjon om enheten og tilkoblingen til vår tjeneste, herunder operativsystem, nettleserversjon, IP-adresse, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler. Denne informasjon brukes i anonym og aggregert statistikk, men kan også kobles mot din brukerkonto. Informasjonen gjør blant annet at vi kan tilpasse visningen av vår tjeneste til den enheten du bruker.